За нас.

Смарт Мениджмънт е първият официален партньор за електронна търговия на Yubico за Португалия, Испания, Италия, Гърция и България в Южна Европа и единственият Yubico Gold Certified Parter партньор в Южна Европа.

Нашата единствена цел е да предоставим интегрирани решения и услуги, насочени към максимална сигурност на вашата инфраструктура и онлайн акаунти. Ние умеем да изслушваме и обработваме внимателно вашите нужди, винаги намирайки правилното решение и всички технически средства, за да изпълним вашите изисквания.

Смарт Мениджмънт предлага информационни услуги, които са на 100% в съответствие с най-високите стандарти за сигурност и гаранции. Нашите експерти проектират, разработват и внедряват информационни системи за всяка бизнес нужда, които гарантират гладко и безпроблемно функциониране в трите аспекта – Функционалност, Данни и Сигурност.

Smart Management

Мисия

Знание, опит, експертиза.

Смарт Мениджмънт, с над 2 десетилетия опит в киберсигурността, предлага уникална експертиза и знание в областта на мрежовата инфраструктура и защитата на данните.

Ние сме екип от висококвалифицирани специалисти, посветени на предоставянето на комплексни решения за сигурност. Нашата култура насочва към 100% безпроблемна работа за нашите клиенти.

Над 5000 водещи предприятия по света се доверяват на Yubico:

Ценности.

Ние с гордост обявяваме, че нашата компания в сътрудничество с Yubico предлага иновативни решения с високо ниво на сигурност, които позволяват на нашите клиенти бързо и ефективно да решат проблемите с автентикацията, предоставяйки силна двуфакторна, многократна и безпаролна автентикация. YubiKey е единствената технология, доказала се като способна да спира превземания на акаунти в мащаб.

Клиенти

Първокласно обслужване

Сигурност

Съобразен GDPR

Последователност

Доверие и яснота

Качество

Модерна инфраструктура

Кариера

Присъединете се към екипа на Смарт Мениджмънт и Yubicо.

Нека растем заедно и да доставим нови и безкомпромисни промени в света на сигурността.

Местоположения.

София, България

бул. Джеймс Баучер 103
1407, Лозенец
София, България

Солун, Гърция

12-ти км Солун – Муданион
57001, Терми
Солун, Гърция