Безкомпромисна автентификация

Исторически съществува компромис между висока сигурност и употребимост.

Паролите са фундаментално несигурни. Основните двуфакторни методи за удостоверяване, като SMS и мобилни приложения, стават все по-уязвими пред нападения. А по-сигурните хардуерни технологии, като традиционните смарт карти, са трудни за разпространение и използване в голям мащаб.

YubiKey променя това.

Глобален лидер в областта на сигурността

Yubico е учредена в Швеция през 2007 г. с мисията да направи безопасното влизане лесно и достъпно за всеки. През 2011 г., Стинa, изпълнителен директор и основател, и Якоб, главен директор по иновациите и основател, се преместиха в Силициевата долина, за да сбъднат мечтата. Чрез тясно сътрудничество с водещите интернет компании и мислители създадохме нативна поддръжка за нашите ключове за сигурност в основните онлайн платформи и браузъри, което позволява по-сигурен интернет за милиарди хора.

  • Генерирайте двустепенни (двуфакторни) верификационни кодове на мобилно или настолно устройство
  • Постигнете по-голяма сигурност за онлайн акаунтите си, като добавите допълнително ниво на защита, извън паролите
  • Защитете всички услуги, които в момента са съвместими с други приложения за удостоверяване, включително Google Удостоверител

Yubico Authenticator

Добавете своите удостоверителни данни към YubiKey чрез докосване или чрез NFC-активирано докосване. Хардуерно-подкрепената силна двуфакторна автентификация двуфакторна автентификация повишава нивото на сигурност, предлагайки същевременно удобството на апликация на удостоверител.

Потребителите също така могат да изпитат по-голямо удобство, като отключват своя YubiKey чрез FaceID или TouchID.

Потребителите могат да използват сертификати от смарт карти, съхранени на YubiKey, за да се удостоверяват в други приложения и сайтове, използвайки своя iPhone или iPad, като се възползват от възможностите за управление на ключове на Apple, които вече се разширяват до криптовалутни активи.

Как работи YubiKey

Регистрирайте вашия YubiKey

За да използвате YubiKey, отидете в настройките за сигурност на поддържана услуга и изберете „Добавяне на ключ за сигурност“.

YubiKey

Докоснете YubiKey към устройството

Докоснете YubiKey на устройства с активиран NFC. Веднъж регистрирани, много услуги няма да изискват ключа след първото влизане – той просто работи!

Вкарайте YubiKey и докоснете

На компютъра, поставете YubiKey в USB порта и го докоснете, за да потвърдите, че сте човек и не сте отдалечен хакер.

Yubico, на който се доверяват най-големите световни марки

Всички продукти на Yubico се произвеждат в САЩ и Швеция с най-високо ниво на сигурност и поверителност. Проектирани с уважение към хората и околната среда, нашите продукти са устойчиви на натиск и вода и не изискват батерии. Доказано е, че технологията ни продължава да работи успешно от момента на пускането си през 2008 година и е променила начина на работа със съвременната автентикация и криптиране, като се ползва с доверие от правителства и най-големите технологични, финансови и търговски компании в света.

Един ключ, за да имате достъп до всички тях

YubiKey работи със стотици приложения за предприятия, разработчици и потребители, без да се изисква инсталиране на клиентски софтуер. За да осигури достъп както до стари, така и до модерни информационни системи, Yubico въвежда нови иновативни протоколи за сигурност ги добавя към YubiKey. Вдъхновен от думата “убиквити”, един YubiKey може да автентикира потребителя към стотици водещи световни бизнес и потребителски приложения.

Yubico – наградена сигурност .

Безкомпромисна модерна автентификация.

Нова перспектива в хардуерната автентикация;

Кибер застраховка

Phishing устойчив, 100% изграден за сигурност.

Поддръжка на множество протоколи

FIDO2 / WebAuthn, U2F, смарт карта, OpenPGP, OTP.

Пионери в установяването на стандарти за автентикация в съвременния уеб.